Global Measurement of Diet Quality
Diets are the number one risk factor in the global burden of disease and multiple forms of malnutrition co-exist with overweight and obesity being the fastest growing form, particularly among poor populations in developing countries. Routinely collected information on Diet Quality is necessary to better understand dietary trends, help to create awareness, and inform policies to improve diets and health outcomes. Therefore, SDC supports an international initiative to develop diet quality measurements.
Land/Region | Thema | Periode | Budget |
---|---|---|---|
Weltweit |
Landwirtschaft und Ernährungssicherheit
Lebensmittelsicherheit und -qualität
Ernährungssicherungspolitik |
01.01.2025
- 31.12.2025 |
CHF 724’000
|
- Ausländischer Privatsektor Norden
-
Sektor nach Kategorisierung des Entwicklungshilfeekomitees der OECD OTHER MULTISECTOR
OTHER MULTISECTOR
Sub-Sektor nach Kategorisierung des Entwicklungshilfeekomitees der OECD Lebensmittelsicherheit und -qualität
Ernährungssicherungspolitik
Projektnummer 7F09601
Verantwortliche Direktion/Bundesamt |
DEZA |
Projektpartner |
Vertragspartner |
Budget | Laufende Phase Schweizer Beitrag CHF 724’000 Bereits ausgegebenes Schweizer Budget CHF 0 |
Projektphasen |
Phase 99 01.01.2025 - 31.12.2025 (Active) Phase 1 01.08.2017 - 31.12.2022 (Completed) |