Premierë filmi VR (360º): një histori me cirk


Cette page n’est pas disponible en français. Veuillez choisir une langue ci-dessous:

e hënë, 18.06.2018 – e hënë, 18.06.2018

18

Një Histori me Cirk

Regjia nga: Jonid Jorgji

Snopsi:

Dy punonjës cirku me aftësi të kufizuara jetojnë brenda çadrës së cirkut. Një natë, ata befasohen nga një dhuratë. Është një kalë dhe atyre iu pëlqen shumë.

Cili prej tyre do ta marrë këtë dhuratë? Të dy e duan, por asnjëri nuk mund të kalërojë.

 

Location: Kinema Cineplexx – TEG, Tirana East Gate, Tirana