Ditët zvicerane: festimi i 25 vjetorit të përfaqësisë zvicerane në Shqipëri


Diese Seite ist nicht auf Deutsch übersetzt. Bitte wählen Sie Ihre bevorzugte Sprache aus:

e martë, 12.09.2017 – e enjte, 14.09.2017

Veranstaltung für Auslandschweizerinnen und -schweizer; Veranstaltung für Medienschaffende

Logo and title for the Swiss Days events by the Embassy of Switzerland in Albania
© FDFA

Me rastin e 25 vjetorit të hapjes së Ambasadës së Zvicrës në Shqipëri një seri me tre aktivitete - Ditët Zvicerane - do të mbahet në Shtator. Duke mbuluar diplomacinë, bashkëpunimin, ekonominë dhe kulturën këto ditë do të theksojnë marrëdhëniet e mira midis dy vendeve dhe do të diskutojnë hapa të mëtejshëm për të ardhmen.

Programi i plotë

Për programin e plotë të Ditëve Zvicerane - në anglisht - ju lutemi klikoni këtu (PDF, 677.6 kB).