Java e Demokracisë Vendore 2018 - aktivitete në mbështetje të demokracisë vendore


Cette page n’est pas disponible en français. Veuillez choisir une langue ci-dessous:

e hënë, 07.05.2018 – e premte, 11.05.2018

Një seri aktivitetesh të cilat tregojnë se si veprimi civil dhe demokratik po ndryshon nëpër Shqipëri si rezultat i mbështetjes zvicerane. Aktivizmi dhe lëvizjet civile të cilat sjellin përpara çështje dhe zgjidhje do të jenë në fokusin e kësaj jave.

Axhenda e plotë.