Java e Demokracisë Vendore 2018 - aktivitete në mbështetje të demokracisë vendore


Questa pagina non è disponibile in italiano. Selezionare una delle lingue seguenti:

e hënë, 07.05.2018 – e premte, 11.05.2018

Një seri aktivitetesh të cilat tregojnë se si veprimi civil dhe demokratik po ndryshon nëpër Shqipëri si rezultat i mbështetjes zvicerane. Aktivizmi dhe lëvizjet civile të cilat sjellin përpara çështje dhe zgjidhje do të jenë në fokusin e kësaj jave.

Axhenda e plotë.