Presidenti zviceran Ueli Maurer mban fjalimin për Ditën Kombëtare të Zvicrës, 1 Gushtin

Position, 01.08.2019

'1 Gushti është një rast shumë i mirë për të treguar vlerat tona të përbashkëta, dhe për t'i forcuar ato'

 

Presidenti zviceran Ueli Maurer
Presidenti zviceran Ueli Maurer. ©swissinfo.ch

President of the Swiss Confederation Ueli Maurer: National Day 2019 greetings for the Swiss abroad

©EFD/swissinfo.ch