Lajmet

All news (209)

Object 1 – 12 of 209


Alain Berset zgjidhet Sekretar i Përgjithshëm i Këshillit të Europës

Former Federal Councillor and President of the Confederation Alain Berset.

25.06.2024 — Press releases Albania
Bernë, 25.06.2024 - Asambleja Parlamentare e Këshillit të Europës ka zgjedhur ish Presidentin zviceran dhe këshilltarin federal Alain Berset si Sekretar i Përgjithshëm i ri i saj. Mandati i tij fillon më 18 shtator 2024. Departamenti Federal i Punëve të Jashtme (FDFA) mbështeti kandidaturën e Z. Berset dhe mirëpret zgjedhjen e tij në këtë post.Object 1 – 12 of 209

Media (146)

Other news (63)