Ambasada e Zvicrës në Shqipëri

COVID – 19

Për informacionin më të fundit në lidhje me situatën e COVID-19 në Zvicër ju lutemi konsultohuni këtu.

Për informacion mbi situatën me Koronavirusin (COVID-19) në Shqipëri ju lutemi konsultoni informacionin dhe direktivat e dhëna nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale të Shqipërisë dhe rekomandimet e Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

Nga ana e qeverisë së Zvicrës, Zyra Federale e Shëndetit Publik informon dhe publikon këshillat e duhura për udhëtime. Këshillat për udhëtime nga Departamenti Federal për Çështje të Jashtme (FDFA) (në Gjermanisht, Frëngjisht dhe Italisht) ofrojnë informacion të thjeshtë për përgatitjet për udhëtime. Ato duhet të konsiderohen si një burim shtesë informacioni.

Këshilla për udhëtime

Për kërkesa urgjente ju lutemi kontaktoni FDFA Helpline

Telefon: +41 800 24-7-365 / +41 58 465 33 33

E-mail: helpline@eda.admin.ch

Ambasada e Zvicrës në 	Tirana
Ambasada e Zvicrës në Tirana © EDA/Holger Tausch

Consular services (issuing of passports, identity cards, civil status changes, registrations) are provided in the Regional Consular Centre Western Balkans Pristina. For services and visa issues, please always refer to the competent representation according to the given contact. 

Services

Visa & entry to Switzerland

Mirësevini

A greeting from the local Ambassador

Aktualitete

Lajme lokale dhe ndërkombetare në lidhje me shtetin

Zvicra dhe Shqipëria

Swiss diplomacy and engagement in the fields of education, culture and the economy

Partnerë

Lista e partnerëve që mbështesin projektet dhe eventet tona