Vende Pune

Departamenti Federal i Punëve të Jashtme (FDFA) kërkon rregullisht punonjës të kualifikuar dhe të motivuar.

Vendet e punës do të publikohen përmes portalit shtetëror të punës në Internet. Kërkimin mund ta specifikoni sipas kritereve të ndryshme.

Portali shtetëror i punës (gjermanisht, frëngjisht, italisht) 

Poste të hapura: mentorë për këshillat bashkiake

"Bashki të Forta", një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC, po kërkon mentorë për në 12 qarqe të Shqipërisë.

Lexoni përshkrimin e plotë këtu (PDF, 78.2 kB).